Vissza
Rólunk

Széles termékkínálat

A fizz.hu folyamatosan bővülő termékkínálatában mobiltelefonoktól kezdve számítástechnikai eszközökön át háztartási gépekig, TV-kig és szórakoztató elektronikáig, valamint barkács eszközökig és még sok mást megtalálsz. Ügyfélszolgálatunk kiváló minőségére nagy hangsúlyt fektetünk, hogy gyors és pontos válaszokkal szolgáljunk neked. Hívj minket bármikor a +36 1 366 6001-es számon vagy írj az ugyfelszolgalat@fizz.hu címre!

HELLO FIZZ

A fizz.hu csapata elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű szolgáltatást és hiteles termékeket kínáljon minden vásárlójának. Próbáld ki a fizz.hu-t most egy 6.000 Ft értékű üdvözlő kuponnal, amit 40.000 Ft felett történő vásárlásodkor válthatsz be! Egyszerűen regisztrálj, iratkozz fel hírlevelünkre, és már jogosult is lehetsz a kuponra. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, ajánlatunk 2024. augusztus 31-ig érvényes!

REGISZTRÁCIÓ

Célunk egy olyan webshop létrehozása, amely hiteles és gondtalan vásárlást nyújt számodra, hogy neked csak a rendeléssel kelljen foglalkoznod. A fizz.hu folyamatos és intenzív fejlesztés alatt van, sok funkcióval bővül az oldal, mert hiszünk a folyamatos fejlődésben, hálásan köszönünk minden visszajelzést, javaslatot! Ebben nyújt segítséget a hét minden napján 8:00 és 20:00 között elérhető ügyfélszolgálatunk, keresd őket bizalommal +36 1 366 6001-es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@fizz.hu címen!

KAPCSOLAT

Jelenleg rendeléskor házhozszállítást kínálunk az oldalon, de hamarosan más szállítási módok is elérhetővé válnak az igényeid szerint. Ne aggódj, ha elakadnál! Segítünk regisztrálni, megtalálni a számlát, és beváltani a kupont. Keress minket bátran az ügyfélszolgálatunkon, vagy olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket, hogy gyors segítséget kapj!

GYIK

Jó vásárlást kíván a fizz csapat!